Kui lõpetad kliendi heaks töötamise, arhiveeri ta. Arhiveeritud klient kaob kliendiloendist ja igast valijast, kuid tema vahetused ja tööajakirjed säilitavad märgise ning profiil säilitab andmed, väljad ja märkmed. Kustuta klient ainult siis, kui teda ei peaks üldse olemas olema.
Beta
Kliente võetakse kasutusele järk-järgult, seega ei pruugi need sinu tööruumis veel olemas olla.
Kui külgribal pole lehte Kliendid, palu meil need sisse lülitada.
Arhiveeri klient
1
Ava klient
Leia klient lehelt Kliendid ja ava tema profiil.
2
Arhiveeri
Ava Rohkem tegevusi (kolme punktiga menüü kliendi nime kõrval), vali Arhiveeri ja
kinnita.


Too klient tagasi
Ava klient vahekaardilt Arhiveeritud, vali Rohkem tegevusi → Taasta ja kinnita. Klient naaseb loendisse ja valijatesse. Käsupalett leiab ka arhiveeritud kliendid, nii et saad kliendi avada ka sealt.Kustuta klient
Rohkem tegevusi → Kustuta eemaldab kliendi loendist, valijatest ja otsingust. Enne ei pea klienti arhiveerima. Tema vahetused ja tööajakirjed säilitavad kliendi, kelle nime järel on (kustutatud), ning tema kliendi number vabaneb teise kliendi jaoks. Tema profiili, ajajoont ja tööloendeid ei saa enam avada.Edasi
Kliendiprofiilid
Hoia märkmeid klientide kohta, kelle heaks veel töötad.
Klientide lisamine
Lisa klient või leia arhiveeritud klient uuesti.
Vajad veel abi?
Võta ühendust toega
Kirjuta Begini meeskonnale ja me vastame sulle.
Küsi Begin AI-lt
Ava AI-assistent ja saa nende juhendite põhjal kohe vastused.