Kasuta valikut Deaktiveeri, et peatada kellegi juurdepääs, säilitades tema andmed. Kasuta valikut Kustuta isik, kui kavatsed inimese eemaldada ja kustutamise loenduse käivitada.
Peata juurdepääs ja säilita ajalugu
Kellegi deaktiveerimiseks on vaja õigust Deaktiveeri ja taasaktiveeri. Tema kustutamiseks või taastamiseks on vaja inimeste kustutamise õigust ning inimene peab olema ulatuses, mida sinu roll saab hallata. Tee lehel Inimesed inimesel paremklõps või ava tema profiilil … ja vali Deaktiveeri. Loe kinnitust ja kinnita. Tema olekuks saab Peatatud; tema andmed jäävad alles. Kuni inimene on peatatud, märgitud olekuga Lahkunud või kustutatud, ei saada Begin talle sellest tööruumist teavitusi, meeldetuletusi ega e-kirju. Tema kalendritellimuse link lakkab töötamast ja Google’i kalendri sünkroonimine peatub. Juurdepääsu taastamiseks kasuta peatatud inimese juures valikut Aktiveeri. Aktiveerida saab ka olekuga Lahkunud inimese. Saad valida mitu rida ja kasutada vastavat hulgitoimingut.Tööruumi omanikku ei saa deaktiveerida ega kustutada. Omanik peab enne lahkumist omandiõiguse üle
andma.
Kustuta inimene
Vali tema menüüst Kustuta isik. Kinnitus palub sul sisestada inimese täisnime, enne kui nupp aktiveerub; kontrolli loetletud tagajärgi. Hulgikustutamise puhul kontrolli ka valitud inimeste arvu. Juurdepääs lõpeb ja inimene kaob tavalisest loendist. Kirje liigub jaotisse Hiljuti kustutatud, kus see on 90 päeva enne jäädavat kustutamist. Tema töökoha lõpetamine on eraldi muudatus tema töösuhte kirjes.Taasta või eemalda jäädavalt
Ava lehe Inimesed päises … → Hiljuti kustutatud. Iga rida näitab, kui palju aega on jäänud ja millised toimingud selle kirje jaoks on saadaval.

Edasi
Töösuhte andmed
Määra töökohale lõppkuupäev.
Andmete kustutamise taotlused
Vasta isikuandmeid puudutavale taotlusele.
Vajad veel abi?
Võta ühendust toega
Kirjuta Begini meeskonnale ja me vastame sulle.
Küsi Begin AI-lt
Ava AI-assistent ja saa nende juhendite põhjal kohe vastused.