Kui projekt lõpeb, sulge see: määra olekuks Lõpetatud või Tühistatud ja see liigub lehel Projektid loendist Avatud loendisse Suletud ning kõik selles säilib. Kustuta projekt ainult siis, kui seda ei peaks üldse olemas olema. Kustutatud projekt ootab 30 päeva loendis Hiljuti kustutatud ja kuni selle ajani saad selle taastada.
Beta
Projekte võetakse kasutusele järk-järgult, seega ei pruugi need sinu tööruumis veel olemas olla.
Kui külgribal pole lehte Projektid, palu meil need sisse lülitada.
Sulge lõpetatud projekt
Ava projekt ja määra vahekaardi Ülevaade jaotises Omadused olekuks Lõpetatud või Tühistatud. Projekt liigub loendist Avatud loendisse Suletud ning säilitab oma uuendused, verstapostid, meeskonna ja kliendid. Suletud projekti saab endiselt muuta ja sellele uuendusi postitada ning avatud oleku uuesti määramine toob selle tagasi loendisse Avatud. Sellega märgitud vahetused ja tööajakirjed säilitavad selle ning projektivalija näitab seda rühmas Suletud. Suletud projektile ei saa keegi tööaega alustada ja projekti järgi grupeeritud graafikus ei võta selle riba vastu ühtegi vahetust, millel seda projekti juba pole.Kustuta projekt
1
Ava projekti menüü
Ava projektis Rohkem tegevusi, kolme punktiga menüü riba paremas servas. Loendis töötab ka
projekti enda kolme punktiga menüü.
2
Kustuta see
Vali Kustuta ja kinnita aknas Kustuta projekt.
Taasta projekt
Ava lehel Projektid nupu Uus projekt kõrval olevast kolme punktiga menüüst Hiljuti kustutatud. Iga kustutatud projekti juures on näha, mitu päeva on jäänud. Vali Taasta ja projekt naaseb koos uuenduste, verstapostide ja meeskonnaga loendisse Avatud või Suletud, vastavalt oma olekule.Edasi
Projektide ülevaade
Leht Projektid, selle loendid ja kes projekte näeb.
Projektide loomine
Loo uus projekt koos juhi, meeskonna ja kuupäevadega.
Vajad veel abi?
Võta ühendust toega
Kirjuta Begini meeskonnale ja me vastame sulle.
Küsi Begin AI-lt
Ava AI-assistent ja saa nende juhendite põhjal kohe vastused.