Kai nustojate dirbti klientui, jį archyvuokite. Archyvuotas klientas dingsta iš klientų sąrašo ir visų parinkiklių, o jo pamainos ir laiko įrašai išlaiko žymą, ir profilyje lieka jo duomenys, laukai bei pastabos. Klientą ištrinkite tik tada, kai jo apskritai neturėtų būti.
Beta
Klientai diegiami palaipsniui, todėl Jūsų darbo erdvėje jų gali dar nebūti. Jei šoninėje juostoje
nėra Klientai, paprašykite mūsų juos įjungti.
Archyvuokite klientą
1
Atidarykite klientą
Raskite jį skiltyje Klientai ir atidarykite jo profilį.
2
Archyvuokite
Atidarykite Daugiau veiksmų (trijų taškų meniu šalia kliento pavadinimo), pasirinkite
Archyvuoti ir patvirtinkite.


Grąžinkite jį
Atidarykite klientą skirtuke Archyvuota, pasirinkite Daugiau veiksmų → Atkurti ir patvirtinkite. Jis grįžta į sąrašą ir parinkiklius. Komandų paletė randa ir archyvuotus klientus, todėl juos galite atidaryti ir iš ten.Ištrinkite klientą
Daugiau veiksmų → Ištrinti pašalina klientą iš sąrašo, parinkiklių ir paieškos. Pirmiausia jo archyvuoti nereikia. Jo pamainos ir laiko įrašai išlaiko klientą, o po pavadinimo rodoma (ištrinta), ir jo kliento numeris tampa laisvas kitam klientui. Jo profilio, laiko juostos ir darbo sąrašų nebegalima atidaryti.Toliau
Klientų profiliai
Rašykite pastabas apie klientus, kuriems vis dar dirbate.
Klientų pridėjimas
Pridėkite klientą arba vėl raskite archyvuotą.
Vis dar reikia pagalbos?
Susisiekti su pagalba
Parašykite Begin komandai ir mes Jums atsakysime.
Klausti Begin AI
Atidarykite DI asistentą ir gaukite atsakymus iš karto, remiantis šiais vadovais.