Skip to main content
Vietos kanalas tallinn-depot su automatine naryste Vietos kanalas tallinn-depot su automatine naryste Vietos kanalas suteikia vietai atskirą pokalbį skiltyje Žinutės. Jis gali derinti kanalo narystę su žmonėmis, priskirtais tai vietai. Kanalui sukurti reikia Žinutės priedo.

Suteikite vietai kanalą

Naujai vietai prieš išsaugodami palikite Sukurti kanalą įjungtą. Išjunkite, jei šiai vietai pokalbio nereikia. Jau esamai vietai:
1

Atidarykite vietą

Eikite į Vietos ir atidarykite jos eilutę.
2

Sukurkite jos kanalą

Skiltyje Vietos kanalas spustelėkite Sukurti kanalą. Kanalas sukuriamas iš karto.
3

Atidarykite pokalbį

Spustelėkite Atidaryti kanalą, kad pereitumėte į jį skiltyje Žinutės.
Senesnės vietos kanalų automatiškai negauna, kai funkcija tampa prieinama. Sukurti kanalą taip pat neprideda žmonių, jau priskirtų vietai. Norėdami juos įtraukti, išjunkite Automatiškai priskirti kanalui ir išsaugokite, tada vėl įjunkite ir išsaugokite dar kartą. Vietos redaktoriaus kanalo skiltis su Sukurti kanalą, susietu kanalu tallinn-depot, Atidaryti kanalą ir Automatiškai priskirti kanalui Vietos redaktoriaus kanalo skiltis su Sukurti kanalą, susietu kanalu tallinn-depot, Atidaryti kanalą ir Automatiškai priskirti kanalui

Laikykite kanale tinkamus žmones

Naujoms vietoms Automatiškai priskirti kanalui įjungtas pagal numatytuosius nustatymus. Kai jis įjungtas, vietai priskirti žmonės prisijungia prie jos aktyvaus kanalo, o pašalinus jų vietos priskyrimą pašalinama ir jų narystė kanale. Kanalo savininkas kanale lieka. Jei narystę norite tvarkyti patys, išjunkite automatinį priskyrimą ir išsaugokite. Esami kanalo nariai lieka; vėlesni vietos priskyrimai kanalo narių sąrašo nebeatnaujina. Vėl įjungus, pridedami visi priskirti žmonės, kurių kanale trūksta. Papildomi nariai nepašalinami, todėl juos patikrinkite patys.

Archyvuokite kanalą arba jį grąžinkite

Norėdami kanalą archyvuoti, vietos redaktoriuje išjunkite Sukurti kanalą ir išsaugokite. Jo pokalbis išsaugomas. Vėl įjunkite ir išsaugokite, kad atkurtumėte tą patį kanalą; jei automatinė narystė įjungta, ji atsinaujina. Pervadinus vietą, atnaujinamas ir jos kanalo pavadinimas. Kanalo pavadinimas naudoja žinutėms pritaikytą vietos pavadinimo variantą, todėl tarpai gali tapti brūkšneliais. Pakeitus vietos privatumo nustatymą, atnaujinamas ir susieto kanalo privatumas. Kanalas, kuris buvo padarytas privačiu jo paties nustatymuose, lieka privatus, kai redaguojate bet ką kitą vietoje. Privačią vietą padarius viešą, jos kanalas atveriamas visai darbo erdvei, todėl tai gali padaryti tik tas, kas gali valdyti tą kanalą; visi kiti gauna klaidą, o vieta lieka privati. Ištrynus vietą, jos kanalas archyvuojamas. Pokalbis neištrinamas.

Toliau

Žmonių priskyrimas

Pasirinkite, kas priklauso vietai.

Vietų valdymas

Supraskite redagavimą ir ištrynimą.

Vis dar reikia pagalbos?

Susisiekti su pagalba

Parašykite Begin komandai ir mes Jums atsakysime.

Klausti Begin AI

Atidarykite DI asistentą ir gaukite atsakymus iš karto, remiantis šiais vadovais.