Skip to main content
Ištrintas žmogus su likusiu atkūrimo laikotarpiu ir veiksmu Atkurti Ištrintas žmogus su likusiu atkūrimo laikotarpiu ir veiksmu Atkurti Naudokite Deaktyvuoti, kad sustabdytumėte žmogaus prieigą, išsaugodami jo įrašus. Naudokite Ištrinti asmenį, kai ketinate pašalinti žmogų ir pradėti ištrynimo atgalinį skaičiavimą.

Sustabdykite prieigą ir išsaugokite istoriją

Kad deaktyvuotumėte žmogų, Jums reikia leidimo Deaktyvuoti ir vėl aktyvuoti. Jam ištrinti ar atkurti reikia leidimo trinti žmones, o žmogus turi būti Jūsų vaidmens valdomoje apimtyje. Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite žmogų puslapyje Žmonės arba jo profilyje atidarykite … ir pasirinkite Deaktyvuoti. Perskaitykite patvirtinimą ir patvirtinkite. Jo būsena pasikeičia į Sustabdytas; jo įrašai lieka. Kol žmogus sustabdytas, pažymėtas kaip Išėjęs ar ištrintas, Begin iš šios darbo erdvės jam nesiunčia pranešimų, priminimų ar el. laiškų. Jo kalendoriaus prenumeratos nuoroda nustoja veikti, o Google Calendar sinchronizavimas sustoja. Naudokite Aktyvuoti sustabdytam žmogui, kad atkurtumėte prieigą. Žmogų su būsena Išėjęs taip pat galima aktyvuoti. Galite pasirinkti kelias eilutes ir naudoti atitinkamą masinį veiksmą.
Darbo erdvės savininko negalima deaktyvuoti ar ištrinti. Prieš išeidamas savininkas turi perduoti nuosavybę.

Ištrinkite žmogų

Jo meniu pasirinkite Ištrinti asmenį. Patvirtinime prašoma įvesti visą žmogaus vardą ir pavardę, kad mygtukas taptų aktyvus; patikrinkite nurodytas pasekmes. Masinio trynimo atveju patikrinkite ir pasirinktų žmonių skaičių. Prieiga baigiasi, o žmogus dingsta iš įprasto sąrašo. Įrašas perkeliamas į Neseniai ištrinti, kur iki galutinio ištrynimo lieka 90 dienų. Darbo baigimas yra atskiras jo darbo santykių įrašo pakeitimas.

Atkurkite arba galutinai pašalinkite

Puslapio Žmonės antraštėje atidarykite … → Neseniai ištrinti. Kiekvienoje eilutėje rodoma, kiek laiko liko, ir tam įrašui prieinami veiksmai. Neseniai ištrintas žmogus su likusiomis 84 dienomis ir veiksmu Atkurti Neseniai ištrintas žmogus su likusiomis 84 dienomis ir veiksmu Atkurti Pasirinkite Atkurti, kol tai įmanoma. Jei jo el. pašto adresas dabar yra kito žmogaus profilyje, pirmiausia pakeiskite tą adresą. Atkūrus įrašas grąžinamas, bet neatkuriama prieiga, darbo priskyrimai, kalendoriaus ryšiai ar biometriniai identifikatoriai. Pagal poreikį aktyvuokite ar pakvieskite žmogų, tada iš naujo priskirkite jo darbą ir terminalo identifikatorius. Jei asmens informacija jau pašalinta, perskaitykite patvirtinimą: atkūrus darbo santykių įrašą, ištrinta tapatybė neatkuriama. Kai kurių ištrintų įrašų atkurti negalima.
Ištrinti visam laikui dabar ištrina iš karto, nelaukiant likusių dienų, ir taip pat prašo įvesti visą žmogaus vardą ir pavardę. Ištrinto įrašo, įskaitant darbo užmokesčio istoriją, atkurti nebegalima.
Į žmogaus duomenų ištrynimo prašymą reikia atsakyti atskirai. Nelaikykite įprasto deaktyvavimo to prašymo įvykdymu.

Toliau

Darbo santykių duomenys

Nustatykite darbo pabaigos datą.

Duomenų ištrynimo prašymai

Atsakykite į prašymą dėl asmens duomenų.

Vis dar reikia pagalbos?

Susisiekti su pagalba

Parašykite Begin komandai ir mes Jums atsakysime.

Klausti Begin AI

Atidarykite DI asistentą ir gaukite atsakymus iš karto, remiantis šiais vadovais.